lunes, 19 de julio de 2010

Camino de Santiago 2009

He pensat que, passat un any, potser era interessant publicar (sona pedant... interessant per a qui?) els mails que vaig anar enviant durant el meu guateque caminil. Començo de forma cronològia (és clar):



28-7-2009

Hola Gent, escric des del camino. Estella (Navarra), concretament . He fet uns 90 km, ja. 
Ho dic pq hi ha alguns de vosaltres que encara no heu mostrat el més mínim interès (cabrons) per la meva salut. S'ha de dir que altres sí, i altres potser no sabien que m'he tornat boig per passar-me 6 hores sota un sol inclement i llevar-me a les sis del matí every day. En aquells moments ploro i penso en l'aire condicionat que he deixat acabat d'arreglar al pis... Pq així és la vida del caminante, senyors. Ahí es nada, con un par! Ni ampolles ni pajares ni cremades a la pell. Això és per nenes, guiris i gent sense personalitat.
 
Aquí està ple de catalans, us sorpren? Se'n podria fer una graellada i ningú ens trobaria a faltar. O sabó, o botons... I guiris que van fets un cromo el segon dia: vestits per anar a l'Everest,  coixos, cremats, amb el bastó arrepenjant-se com si fossin indigents... Un panorama.
 
El tema jalo, doncs guai, suposo: Chuletones (alguns de vosaltres ja els heu tastat amb mi), vins de Navarra, sidra, pimientos del piquillo, ajoarriero, cuajada, pochas estofades amb guindilla, verdures de la huerta navarra. A vore si avuí podem fer uns cardos amb almendras. De diari no n'hi ha pero sí una referència exhaustiva de locals recomanables. I només duc 4 dies! 
 
Els propers dies prometen ser durs. SOBREVIVIREEEEE
 
no n'hi per tant...
 
manel   

No hay comentarios:

Publicar un comentario